Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
19. apríla 2023, 10:13
Čas čítania 0:33

AKTUALIZOVANÉ: Policajti mimoriadne pátrali po 13-ročnej Barbore

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dievčina včera odišla na neznáme miesto.

AKTUALIZOVANÉ: Nezvestné dievča v stredu popoludní vypátrali. „B. M. bola v krátkom čase vypátraná políciou v inom meste aj vďaka vašim informáciám. Barborka je v poriadku,“ uviedol Pohotovostný pátrací tím.

Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie po 13-ročnej Barbore Midulovej, ktorú naposledy videli včera 18. apríla o 16.00 hod. v mieste trvalého bydliska na Okružnej ulici v Stupave. Odtiaľ odišla na neznáme miesto.  

Nezvestná je 168 cm vysoká, má sivozelené oči a dlhé ryšavé vlasy. „Naposledy mala oblečené mierne roztrhané modré rifle, bledoružové tenisky s vysokou bielou podrážkou, bledosivú mikinu s kapucňou a nápisom UNIVERSITY na prednej časti, čiernu bundu (z vnútornej časti oranžová), čierny ruksak zošúchaný s basketbalovým motívom a nápisom CHALENGE,“ píše polícia na Facebooku. 

Polícia vyzýva ľudí, aby v prípade akýchkoľvek informácií o nezvestnej kontaktovali políciu na čísle 158, osobne na oddelení alebo na facebookovej stránke Polícia SR – Bratislavský kraj.

Domov
Zdieľať
Diskusia