Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Barbora Fábryová
26. apríla 2023, 13:07
Čas čítania 0:32

VIDEO: Český vodič na BMW vletel na petržalské parkovisko a zrámoval 12 áut. Takmer zabil človeka

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Svojím konaním spôsobil škodu viac ako 10-tisíc eur.

Dopravní policajti zverejnili na Facebooku video, ktoré zachytáva utorkovú nehodu osobného auta značky BMW, ktorá sa stala krátko pred 17.30 h na Pajštúnskej ulici v bratislavskej Petržalke. Pri nehode sa vodič ani iné osoby nezranili. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Podľa doterajších informácií vodič auta z doposiaľ presne nezistených príčin vo vysokej rýchlosti zišiel mimo vozovky a prešiel na priľahlé parkovisko. Poškodil 12 zaparkovaných osobných áut, betónový stĺp, štyri dopravné značky a jeho auto sa prevrátilo na strechu. Škodu, ktorú spôsobil, polícia vyčíslila na 12 600 eur. 

Vodičovi na mieste nehody urobili dychovú skúšku na zistenie prítomnosti alkoholu, ktorá sa skončila negatívnym výsledkom. „Zo strany polície bolo zabezpečené vyšetrenie vodiča v zdravotníckom zariadení s cieľom zistiť možnú prítomnosť omamných a psychotropných látok v jeho organizme, výsledkami vyšetrenia doposiaľ nedisponujeme,“ doplnil Szeiff.

Domov
Zdieľať
Diskusia