Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
2. mája 2023, 19:55
Čas čítania 0:36

Lacný obchod Action už hľadá zamestnancov do nových predajní. Poznáme mestá, kde sa budú prevádzky nachádzať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyplýva to z ponúk, ktoré firma zverejnila na kariérnom portáli Profesia.

Lacný obchod Action plánuje na Slovensku otvoriť ďalšie predajne v nových lokalitách. Okrem plánovaného otvorenia prevádzok v Spišskej Novej Vsi a Topoľčanoch pribudli na zoznam aj Trnava a Martin. Vyplýva to z pracovných ponúk zverejnených na portáli Profesia.

Holandský retailový reťazec láka v týchto mestách potenciálnych zamestnancov na trvalý a skrátený úväzok. Okrem toho zháňa aj študentov, ktorý by v predajniach mohli pracovať na dohodu.

Požiadavky sú skromné, zaujať môže ktokoľvek

„V marci sme vstúpili na slovenský trh a otvorili predajne okrem Bratislavy aj vo Zvolene. V súčasnosti hľadáme vhodných kandidátov aj na predajňu v Trnave a možno ste nimi práve vy,“ uvádza obchod v ponuke.

Na to, aby si sa o ponuku zaujímal, nepotrebuješ vysokú školu ani žiadne špeciálne zručnosti. Jedinou požiadavkou je, aby si mal dokončené stredoškolské vzdelanie bez maturity a slovenčinu zvládal na úrovni materinského jazyka.

Ak ťa tieto ponuky zaujali, viac sa o nich môžeš dozvedieť na tomto odkaze.

Lokality nových predajní lacného obchodu Action.
Lokality nových predajní lacného obchodu Action. Zdroj: Google Maps
Domov
Zdieľať
Diskusia