Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Ivan Koribanič TASR
13. mája 2023, 16:29
Čas čítania 0:33

Vodička z východného Slovenska nafúkala ráno vyše 4 promile. Zrazila sa s protiidúcim autom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najviac zarážajúce je, že opakované dychové skúšky mali stúpajúcu hodnotu.

Opitá vodička sa na ceste v Michalovskom okrese zrazila s protiidúcim autom. Pri kontrole jej policajti namerali viac ako štyri promile. Informoval o tom Policajný zbor v Košickom kraji na sociálnej sieti s tým, že nehoda sa stala ešte v piatok ráno.

Polícia uviedla, že 32-ročná vodička auto šoférovala v smere od mesta Strážske na obec Voľa. „V dôsledku nevenovania pozornosti prešla ľavou stranou do protismernej časti vozovky, kde sa zrazila s protiidúcim motorovým vozidlom. Bezprostredne po dopravnej nehode bola vodička podrobená dychovej skúške s výsledkom 1,95 miligramu alkoholu na liter vydychovaného vzduchu, čo je v prepočte 4,06 promile, pričom dychové skúšky mali stúpajúcu hodnotu,“ uvádza PZ.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Michalovciach voči vodičke vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykových látok. Aj v súvislosti s týmto prípadom polícia upozorňuje vodičov, že alkohol za volant nepatrí.

Nehoda, Strážske
Zdroj: FB/Polícia Košický kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia