Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. júna 2023, 11:01
Čas čítania 0:26

Partnerovi prezidentky Rizmanovi niekto urobil dieru do auta. Zverejnil fotku poškodeného vozidla, vraj pozná dôvod útoku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Oprava poškodenej časti auta bude stáť minimálne 1 600 eur.

Prezidentkin partner Juraj Rizman na Facebooku zverejnil status, v ktorom píše, že mu niekto poškodil auto. Do strechy vozidla, ktoré parkoval na nestráženom parkovisku v Starom Meste, mu neznámy páchateľ spravil dieru. Jej oprava bude podľa Rizmana stáť minimálne 1 600 eur. 

„Celú vec som samozrejme nahlásil polícii. Široko ďaleko nebolo nič, odkiaľ by na strechu mohlo niečo padnúť, ostatné okolostojace autá nik nepoškodil. Polícia vec vyšetruje ako poškodzovanie cudzej veci podľa paragrafu 245 Trestného zákona,“ píše Rizman v statuse.

Rizman tvrdí, že mu niekto auto poškodil naschvál. V statuse píše, že príčinou je to, s kým žije a čomu sa profesionálne venuje. Útočníkom však odkázal, že sa nedá zastrašiť a odradiť 

Domov
Zdieľať
Diskusia