Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
9. júna 2023, 17:57
Čas čítania 0:28

Nový posun v prípade postrelenej kadetky Mišky. Už je jasné, koľko rokov väzenia hrozí inštruktorovi, vyšetrovanie ukončili

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za ublíženie na zdraví hrozí inštruktorovi niekoľko rokov väzenia.

Polícia už ukončila vyšetrovanie prípadu postrelenej kadetky Mišky z Akadémie Policajného zboru. Pedagógovi, ktorý viedol krúžok, kde k postreleniu došlo, hrozí za ublíženie na zdraví až päť rokov za mrežami, informuje portál tvnoviny.sk.

Vladimír Šeparnev, ktorý študentku postrelil, chce s prokurátorom uzavrieť dohodu o vine a treste. Pedagóg si nevie vysvetliť, ako sa do jeho zbrane dostal ostrý náboj.

„Vo veci streľby na Akadémii Policajného zboru je nateraz možné považovať vyšetrovanie za skončené a vyšetrovateľka plánuje s oprávnenými osobami vykonať záverečné preštudovanie spisu,“ povedal Juraj Chylo z Krajskej prokuratúry Bratislava.

Dvadsaťročnú Mišku začiatkom marca nešťastnou náhodou inštruktor postrelil v rámci dobrovoľného výcviku. Postrelenú kadetku okamžite previezli do Univerzitnej nemocnice Bratislava na Kramároch. Pre chybu inštruktora bude mať Miška doživotné zdravotné následky. 

Miška, Kadetka
Zdroj: Donio.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia