Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
11. júla 2023 o 14:07
Čas čítania 0:54

AKTUÁLNE: V Nitre je zablokovaná doprava. Svedkovia hovoria o možnom útoku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste sa nachádzajú záchranné zložky.

Nitrianska polícia uzavrela cestu medzi mestskými časťami Kynek a Mlynárce. Na mieste zasahujú záchranári aj policajti, ktorí odkláňajú dopravu na Klokočinu.


Podľa informácií médií v týchto miestach v dodávkovom vozidle muž údajne dobodal najskôr svoju priateľku a následne aj seba. Polícia sa zatiaľ k prípadu nevyjadrila.


„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc dvom zraneným ľuďom. Po ošetrení ich oboch s viacerými bodnými poraneniami previezli do nemocnice,“ reagovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová.

Podrobnosti prípadu

Okolnosti prípadu, keď muž v Nitre dobodal svoju priateľku a následne aj seba, sú predmetom vyšetrovania nitrianskych policajtov. Ako potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková, oznámenie o incidente na Poľnej ulici v Nitre prijala polícia v utorok krátko popoludní.


„Policajné hliadky zistili, že na mieste sú dve zranené osoby, pričom pravdepodobne muž viackrát bodol ženu a napokon raz aj seba,“ skonštatovala Čuháková.

Vzhľadom na prebiehajúce dokumentovanie prípadu viac informácií polícia zatiaľ poskytnúť nemôže.


Incident sa odohral v čase okolo 12.30 h v dodávkovom vozidle Volkswagen Transporter. Predchádzala mu hádka medzi 39-ročným M. H. a jeho 32-ročnou partnerkou Z. T. Muž bodol ženu osem- až desaťkrát do oblasti hlavy, krku a hrudníka, následne si sám spôsobil jednu bodnú ranu. Zásah záchranárov potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová, podľa jej vyjadrenia záchranári previezli obidve osoby s viacerými poraneniami do nemocnice.

Domov
Zdieľať
Diskusia