Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
14. júla 2023 o 17:20
Čas čítania 0:30

Toto nezabudni urobiť pred cestou na dovolenku, radí Slovákom polícia vo videu. Hlavne nepreceň svoje schopnosti, odkazuje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dodržaním policajných rád sa cestujúci môžu vyhnúť mnohým nepríjemnostiam.

Veľa Slovákov sa v lete chystá na dlhé cesty autom na výlety a dovolenky. Polícia preto teraz šoférom radí, na čo pred cestou nezabudnúť. Svoje odporúčania policajti zverejnili na Facebooku.

Pred cestou je podľa polície dôležité skontrolovať technický stav a povinnú výbavu vozidla. V prípade, že sa vyskytnú technické problémy, polícia radí zveriť opravu auta do rúk vyškolenému odborníkovi. 

Zabúdať netreba ani na pitný režim, ktorý je pri dlhej jazde samozrejmosťou. „Ak idete na dovolenku elektromobilom, nezabudnite si elektromobil dobiť. A takisto si pozrite mapu elektronabíjacích staníc,“ prízvukujú policajti majiteľom áut na elektrický pohon. 

Podľa odporúčaní policajtov by ste mali dbať aj na pravidelné prestávky na občerstvenie a oddych a hlavne nepreceňovať svoje schopnosti. V neposlednom rade by vodiči nemali zabudnúť na najväčšiu nevyhnutnosť, ktorou je kontrola platnosti všetkých dokladov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia