Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
23. júla 2023, 16:32
Čas čítania 0:31

Elon Musk oznámil, že plánuje zmeniť logo Twitteru. Modrého vtáka nahradí písmeno abecedy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Po nie dlhom čase prichádza ďalšia zmena, ktorá zasiahne sociálnu sieť Twitter. Tentoraz sa zmení jej samotný názov.

Miliardár Elon Musk v nedeľu uviedol, že plánuje zmeniť logo sociálnej siete Twitter, ktorú vlastní. Známeho modrého vtáčika má nahradiť písmeno X. 


Musk, ktorý vlastní aj spoločnosti Tesla a SpaceX, v sérii príspevkov na Twitteri avizoval, že zmenu by chcel celosvetovo uskutočniť už v pondelok. „A čoskoro sa rozlúčime so značkou Twitter a postupne aj so všetkými vtákmi,“ napísal.


Elon Musk sa stal majiteľom Twitteru vlani v októbri, odkúpil ho za zhruba 44 miliárd dolárov. Táto sociálna sieť odvtedy prešla niekoľkými zmenami a zaznamenala viacero ťažkostí. Musk po príchode na čelo Twitteru prepustil mnoho zamestnancov vrátane takzvaných moderátorov obsahu, ktorí odstraňovali nenávistné prejavy.


Majiteľ Twitteru v máji angažoval na post výkonnej riaditeľky tejto sociálnej siete Lindu Yaccarinovú, ktorá predtým pôsobila vo vedení americkej mediálnej spoločnosti NBCUniversal ako manažérka špecializujúca sa na reklamný priemysel.

Anketa:
Čo si myslíš o nápade na nové logo?
Nič moc, čakal som lepší nápad. 
Staré logo nič neprekoná. 
Nápad sa mi páči. 
Nič moc, čakal som lepší nápad. 
38 %
87 Hlasov
Staré logo nič neprekoná. 
42 %
96 Hlasov
Nápad sa mi páči. 
19 %
44 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia