Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
24. júla 2023 o 17:10
Čas čítania 0:26

Cez dedinu prefrčal rýchlosťou 118 km/h na dácii. Policajti mu udelili nemilosrdnú pokutu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia prostredníctvom sociálnej siete apeluje na vodičov, aby jazdili zodpovedne.

Polícia Slovenskej republiky informovala na sociálnej sieti o incidente, ktorý sa stal v považskobystrickej mestskej časti Milochov. Dopravní policajti z Považskej Bystrice namerali vodiča, ktorý v úseku, kde je povolená rýchlosť 50 km/h, jazdil rýchlosťou až 118 km/h. 

Vodičovi, ktorý cez mestskú časť prechádzal vysokou rýchlosťou, polícia uložila vysokú pokutu. „Za prekročenie rýchlosti o 68 km/h mu policajti uložili blokovú pokutu vo výške 800 €, ktorú zaplatil prostredníctvom platobného terminálu,“ uviedla polícia na sociálnej sieti. Štyridsaťdvaročný vodič dácie tak musel siahnuť hlboko do vrecka. 

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdili zodpovedne. „Vodiči, myslite na to, že vysoká rýchlosť býva jednou z najčastejších príčin tragédií na cestách. Jazdite zodpovedne,“ uviedli v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia