Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
31. júla 2023, 20:35
Čas čítania 0:33

Ukrajina zverejnila tajomné video, v ktorom sľubuje obrovskú pomstu Rusku. Ukázala deň, kedy vraj začne útok na Moskvu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Video uverejnil ukrajinský Úrad pre strategickú komunikáciu na sociálnej sieti.

Ukrajina na sociálnej sieti zverejnila tajomné animované video, z ktorého vyplýva, že sa krajina plánuje pomstiť Rusku za vojnu a utrpenie, ktoré spôsobuje. Pomsta má podľa ukrajinského úradu pre strategickú komunikáciu nastať 24. augusta. V tento deň Ukrajina oslavuje deň nezávislosti. Na video upozornil portál tvnoviny.sk.

V animovanom videu je zúfalý chlapec, ktorému Rusi zničili útokmi dom. Chlapec následne zdvihne obrázok, kde je nakreslená jeho rodina a ukrajinská vlajka. Z tohto papiera následne poskladá papierové lietadlo a vyhodí ho do vzduchu.

Lietadlo sa následne premení na bezpilotné lietadlo, ku ktorému sa pridajú ďalšie. Tie zasahujú ciele na mape. Posledným cieľom na mape je Moskva. Video sa končí animáciou temnej Moskvy, ktorú prekryje krvavý nápis 24. augusta. 

„Rok odplaty pokračuje. Termíny sa môžu meniť. Výsledok zostáva rovnaký – bolesť a tragédia okupantov,“ píše Úrad pre strategickú komunikáciu v popise videa na sociálnej sieti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa СтратКом ЗСУ (@afustratcom)

Domov
Zdieľať
Diskusia