Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
15. augusta 2023, 11:10
Čas čítania 0:41

O pár dní si v Trenčíne zahrajú najväčšie hokejové legendy. V rozlúčkovom zápase Mariána Hossu sa ukážu tieto špičkové mená

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na trenčianskom Zimnom štadióne Pavla Demitru sa v piatok odohrá rozlúčkový zápas Mariána Hossu.

Na Zimnom štadióne Pavla Demitru v Trenčíne sa v piatok 18. augusta uskutoční rozlúčkový zápas Mariána Hossu s názvom Goodbye Game 81. Na ľade sa objaví celkovo 33 hráčov, z ktorých 21 získalo v minulosti Stanleyho pohár. 

V zápase budú hrať viaceré známe mená. Okrem slovenských obľúbencov ako Zdeno Chára, Marián Gáborík alebo Miroslav Šatan sa na ľade objavia aj zahraničné legendy. 

„Vybral som si chlapcov, s ktorými som sa najviac zblížil počas mojej kariéry. Pôsobil som s nimi v kluboch NHL a dodnes sme v kontakte. Začal som ich postupne oslovovať a som rád, že mnohí prisľúbili účasť,“ informuje o výbere hráčov Hossa pre Nový Čas.

Celé podujatie sa začne pod Trenčianskym hradom v piatok popoludní. Na Mierovom námestí sa stretnú všetci hráči zápasu, aby si vyžrebovali miesta v jednotlivých tímoch.

Na zápase sa zúčastnia:

  • Brankári: Halák, Mrázek, Darling
  • Obrancovia: Chára, Višňovský, Sekera, Lintner, Rozsíval, Kempný, Keith, Lidström, Hjalmarsson, Oduya, Byfuglien, Lilja
  • Útočníci: Marián Hossa, Marcel Hossa, Bondra, Pálffy, Šatan, Kopecký, Rasťo Pavlikovský, Handzuš, Tatar, Havlát, Hudler, Sharp, Zetterberg, Holmström, Toews, Alfredsson, Krüger, Teräväinen
hossa
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Domov
Zdieľať
Diskusia