Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. augusta 2023 o 11:50
Čas čítania 0:57

Ďalší slovenský operátor ohlásil zvyšovanie cien. Zákazníci si od septembra priplatia za volania, správy aj internet

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zvyšovanie cien sa týka takmer všetkých služieb, ktoré operátor ponúka.

Mobilný operátor Tesco mobile ohlásil zvyšovanie cien paušálov. Zmena cien sa týka mobilného programu Bodka a kariet na dobíjanie kreditu. Zákazníci si za služby budú priplácať od 19. septembra, informuje web Tesco mobile

„Už od minulého roka zažívame na Slovensku nárast cien tovarov a služieb, ako aj enormný nárast cien energií. V Tesco mobile sme tomuto tlaku vďaka našej efektivite vedeli dlho odolávať, žiaľ, súčasný trend nás prinútil reagovať na túto neustávajúcu situáciu, podobne ako celý telekomunikačný trh,“ píšu na webe.

Cena SMS stúpne z pôvodných 0,039 eura na 5 centov. Cena volaní takisto stúpne na 0,05 eura za minútu. Od septembra bude drahší aj internet v mobile, zákazníkov však poteší aj zvýšenie objemu dát. Z pôvodných 300 MB za 0,50 eura budú mať zákazníci k dispozícii 500 MB balíček za 0,70 eura. Zvyšovať sa bude aj 1 GB balíček za 1 euro. Používateľom sa internet navýši na 1,5 GB za 1,30 eura. 

Zvyšujú sa aj ceny za kredit

Od septembra stúpnu ceny aj za karty na dobíjanie kreditu. Používatelia zaplatia 0,13 eura za minútu volaní, 0,08 eura za SMS, za internetový balík 500 MB zaplatia 1,70 eura a za balík s 1,5 GB budú platiť 1,30 eura. 

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

„Program Tesco mobile Bodka je bez viazanosti. V prípade, že s úpravou cien nesúhlasíte, môžete si vybrať inú tarifu Tesco mobile, ktorá bude pre vás vhodnejšia, alebo máte právo bez sankcií odstúpiť od zmluvy o poskytovaní služieb do jedného mesiaca,“ informujú zákazníkov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia