Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
30. augusta 2023 o 9:56
Čas čítania 0:28

Zverejnili nové detaily o leteckej nehode pri Nitre. Po spadnutom lietadle pátrali hasiči a miestni približne hodinu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Napriek rýchlemu zákroku záchranárov sa nepodarilo oživiť ani jednu z osôb v lietadle.

Nitrianski policajti zverejnili nové informácie o leteckej nehode pri obci Podhorany v Nitrianskom okrese, pri ktorej zahynuli dvaja ľudia. K tragédii došlo ešte v utorok 29. augusta vo večerných hodinách, informujú o tom na sociálnej sieti.

Nehodu nahlásili očití svedkovia. Tým sa taktiež podarilo určiť približnú polohu spadnutého lietadla. „Približne po hodine pátrania bolo lietadlo nájdené za miestnym poľnohospodárskym družstvom v lesnom poraste,“ priblížila polícia.

V lietadle sa nachádzali dve osoby – muž vo veku 39 rokov a žena vo veku 29 rokov. Napriek snahe záchranárov sa však pasažierov lietadla nepodarilo oživiť.

„Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania nitrianskej polície, ktorá už vedie trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia,“ uzavreli v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia