Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
13. septembra 2023 o 16:05
Čas čítania 0:47

Polícia už získala dôležité zábery v prípade zmiznutej Sone. Páchateľa chce vypátrať čoskoro, Hamran je optimista

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajný prezident Štefan Hamran informoval o prípade 22-ročnej študentky Sone.

Policajný prezident Štefan Hamran v stredu na tlačovej konferencii informoval o posune v prípade zmiznutia 22-ročnej študentky VŠMU. Uviedol, že polícia sa prípadu aktuálne venuje naplno, dokonca venovanú pozornosť prirovnal k intenzite práce, ktorú polícia venovala prípadu vraždy novinára Jána Kuciaka.

Aktuálne prípad vyšetruje bratislavská kriminálka s Národnou kriminálnou agentúrou. Podľa Hamrana už polícia disponuje niekoľkými zábermi, ktoré by mohli prípad čoskoro ukončiť. „Polícia má k dispozícii informácie, ktoré mňa osobne robia v tomto štádiu poznania optimistom,“ uviedol policajný prezident.

Viac informácií polícia nemôže poskytnúť

Viac detailov k prípadu polícia momentálne nemôže zverejniť, pretože vyšetrovanie nie je ukončené. „Túto tlačovú konferenciu určite pozerá kdekto, čiže nemôžeme uverejňovať informácie,“ informoval Branko Kišš, prvý viceprezident Policajného zboru.

Hamran navyše na tlačovej konferencii poprel tvrdenia, že študentka bola po vypátraní dorezaná. Podľa neho nevie potvrdiť ani informácie, že mladá žena bola v intoxikovanom stave, ako informuje portál noviny.sk.

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Mladá žena sa po pracovných povinnostiach v Slovenskom národnom divadle, kde v sobotu 9. septembra do neskorých večerných hodín dolaďovala posledné detaily pred podujatím, vybrala s kamarátmi do mesta. Krátko po 3.30 h v noci nastúpila na zastávke Zochova na nočný autobus do Petržalky, no domov sa v ten deň už nevrátila.

Soňa
Zdroj: archív rodiny, Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia