Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent TASR
18. septembra 2023 o 13:28
Čas čítania 0:42

Muž v Bratislave útočil na ženu nožom, svedkami boli dve deti. Polícia spacifikovala útočníka taserom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V rámci konfliktu v jednej z bratislavských domácností údajne muž ohrozoval svoju ženu kuchynským nožom.

Polícia začala trestné stíhanie pre nedeľný incident v jednom z domov v Bratislave. Muž údajne ženu v rámci konfliktu ohrozoval nožom.

Na výzvy policajtov, aby ho odložil, nereagoval. Následne použili voči nemu služobný taser, informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia, Taser
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj (Facebook)

Viaceré policajné hliadky boli v priebehu včerajšieho dňa vyslané na základe telefonického oznámenia do jedného z domov v piatom bratislavskom okrese, kde došlo ku konfliktu medzi mužom a ženou, pričom svedkami incidentu boli vraj aj dve deti. V rámci konfliktu muž ženu ohrozoval kuchynským nožom, informuje facebooková stránka Polícia SR – Bratislavský kraj. 

„Muž na opakované výzvy policajtov nereagoval, ozbrojený sa pohyboval smerom k policajtom, a keď ani po niekoľkokrát opakovanej výzve nôž neodložil, policajti za striktného dodržania zákona použili voči nemu služobný taser. Muža následne spacifikovali, nasadili mu služobné putá a eskortovali ho na policajné oddelenie na vykonanie ďalších úkonov,“ povedal.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečného vyhrážania spáchaného závažnejším spôsobom konania a na chránenej osobe. „Po vykonaní potrebných úkonov bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia,“ dodal hovorca.

Domov
Zdieľať
Diskusia