Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
13. októbra 2023, 15:30
Čas čítania 1:00

Stiahni si novú apku Refresher News a získaj prístup k celému obsahu zadarmo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Horúce správy z domova a zo sveta môžeš mať teraz vo vrecku skôr ako ostatní.

Poznáš tú situáciu, keď sa začne niečo riešiť na Instagrame a ty netušíš, o čom je reč? Pribúdajú storky, nové memečká, a tak googliš, kde bol ktorý politik a čo povedal. Navyše, počas bežného dňa nestíhaš sledovať aktuálne dianie a polovica vecí ti uniká.

Teraz máme pre teba NOVINKU – aplikáciu Refresher News, vďaka ktorej budeš neustále v obraze a nič ti neujde. Všetky dôležité informácie budeš vďaka notifikáciám vedieť medzi prvými. 

Objav Refresher News, objektívne spravodajstvo modernej generácie. Pravidelne ťa informujeme o aktuálnom dianí doma aj vo svete a vysvetľujeme zložité témy tak, že im jasne rozumieš. Riešime spoločenské tabu bez predsudkov a prinášame ti rozhovory s úspešnými a inšpiratívnymi ľuďmi. Vyrážame do terénu, aby sme ti v reportážach ukázali aktuálne spoločenské dianie či skutočné ľudské príbehy. 

Sleduj prehľadný feed a čítaj aktuálne správy z domova aj zo sveta na jednom mieste, usporiadané chronologicky. V aplikácii máš zároveň prístup aj k lifestylovým novinkám.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

Tiež sa môžeš tešiť na menej reklám ako na webe či nočný režim, ktorý ti spríjemní čítanie vo večerných hodinách. S našimi push notifikáciami zas môžeš očakávať okamžité upozornenia na to, čo ťa zaujíma. K dôležitému obsahu sa dostaneš len jedným klikom. 

Ak si po stiahnutí aplikácie zapneš notifikácie, môžeš čítať celý obsah pre predplatiteľov ZADARMO DO KONCA NOVEMBRA.

Nová aplikácia Refresher News je už dostupná aj pre iOs a Android. 

Stiahni si refresher news do svojho mobilu
Čo potrebuješ urobiť?
  • Stiahni si novú aplikáciu Refresher News. 
  • Prihlás sa a zapni si notifikácie.
  • Užívaj si čítanie zadarmo až do konca novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia