Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Kamila Šebestová
4. októbra 2023, 16:00
Čas čítania 0:20

„Stratil som nádej, do roka sa odsťahujem.“ Slovákov sme sa pýtali, či bude podľa nich vládnuť Robert Fico

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Voľby dopadli tak, ako dopadli, a my teraz v napätí čakáme, kto zloží vládu. Zisťovali sme, čo si obyvatelia Slovenska myslia o povolebnom vývoji udalostí.

„Pellegrini nebude Ficova podržtaška,“ povedala nám presvedčivo respondentka, keď sme sa jej spýtali, či bude Hlas ochotný zložiť koalíciu so Smerom.

Viacero obyvateľov Slovenska stále dúfa, že sa víťaznej strane nepodarí zložiť vládnucu koalíciu. Kľúčové je momentálne rozhodnutie dvoch strán: KDH a Hlasu.

Robert Fico má čas na zloženie koalície do 14. októbra. Zaujímalo nás, čo si o povolebnom vývoji udalostí myslia obyvatelia Slovensku, a preto sme im kládli jednoduchú otázku: Podarí sa Robertovi Ficovi zložiť vládu? Ak áno, aký je pravdepodobný scenár? Odpovede uvidíš vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia