Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
9. októbra 2023, 9:14
Čas čítania 0:28

Októbrové počasie sa zbláznilo. Slovensko tento týždeň zažije nezvyčajné teploty, na ktoré sme zvyknutí skôr z leta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Chladné počasie na Slovensku nepotrvá dlho.

Začiatok týždňa na Slovensku ovplyvní studený front a v pondelok treba na väčšine územia očakávať chladné počasie. Teploty na strednom a východnom Slovensku sa vyšplhajú na maximálne 13 stupňov Celzia. Západ Slovenska môže očakávať príjemnejšie počasie, keďže teploty sa budú pohybovať od 14 do 20 stupňov Celzia, píše portál iMeteo

Chladné počasie však nebude trvať dlho. V priebehu tohto týždňa sa na celom území výrazne oteplí. Oteplenie môže byť také výrazné, že na Slovensku dokonca možno nastane teplý letný deň. V stredu sa teplota na mnohých miestach vyšplhá až na 24 stupňov Celzia.

Na západnom Slovensku však bude ešte teplejšie ako inde. V stredu teplota prekročí hranicu letného dňa. Vo štvrtok meteorológovia predpovedajú najvyššiu teplotu, ktorá dosiahne až 26 stupňov Celzia.

počasie
Zdroj: TASR/Tomáš Halász
Domov
Zdieľať
Diskusia