Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. októbra 2023 o 13:59
Čas čítania 0:26

V obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákom hrozí nebezpečenstvo. Týmto miestam sa určite vyhnite, odkazuje ministerstvo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pre vývoj situácie na Blízkom východe a zvýšené bezpečnostné riziko v širšom regióne Veľvyslanectvo SR v Nikózii Slovákom odporúča, aby sa vyhýbali politickým demonštráciám.

Ministerstvo SR Slovákom na Cypre odporúča, aby sa vyhýbali politickým zhromaždeniam či demonštráciám najmä vo väčších mestách. Pre vývoj situácie na Blízkom východe a zvýšené bezpečnostné riziko v širšom regióne to odporúča Veľvyslanectvo SR v Nikózii. Na webe o tom informovalo Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí.


„V prípade nevyhnutnej potreby môžu občania SR kontaktovať núdzovú linku veľvyslanectva +357 99 694 929,“ priblížilo. Cestujúci môžu tiež využiť službu dobrovoľnej elektronickej registrácie na webe rezortu alebo prostredníctvom aplikácie Svetobežka.


Aktuálny konflikt medzi Izraelom a palestínskym militantným hnutím Hamas vypukol po tom, čo militanti 7. októbra prenikli na územie Izraela, kde zabíjali vojakov i civilistov a paralelne vypálili z pobrežnej enklávy tisícky rakiet.

Cyprus
Zdroj: Yours golf travel
Domov
Zdieľať
Diskusia