Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Tímea Krauszová
29. októbra 2023, 9:41
Čas čítania 0:55

Nové detaily o smrti Matthewa Perryho z Priateľov: Zverejnili, čo sa dialo tesne pred tragédiou aj po nej

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zomrel vo vlastnom dome.

Vo veku 54 rokov zomrel americký herec Matthew Perry, známy zo sitkomu Priatelia. S odvolaním sa na zdroje z polície o tom informovali americké médiá. Podľa najnovších informácií TMZ si bol Perry ešte v ten deň ráno zašportovať. Po dvojhodinovej hre pickleballu sa vrátil domov a poslal svojho asistenta niečo vybaviť.

Práve asistent ho po návrate našiel už bez známok života vo vírivke a privolal záchranku. Zatiaľ nie je jasné, prečo sa Perry utopil, príčinu smrti naďalej vyšetrujú bezpečnostné zložky. Známe osobnosti už vyjadrujú úprimnú sústrasť a spomínajú na Perryho na sociálnych sieťach.

„Predčasná smrť môjho ‚syna‘ mi zlomila srdce. Strata takého mladého a brilantného herca je šok,“ napísala na X Morgan Fairchild, ktorá v seriáli Priatelia stvárnila Chandlerovu mamu.

K jeho úmrtiu sa vyjadrili aj Alyssa Milano, Shannen Doherty či kanadský premiér Justin Trudeau, ktorý s Perrym kedysi chodil do školy. Smútok už vyjadrila aj televízna stanica NBC, ktorá Priateľov vysielala: „Svojím perfektným komediálnym načasovaním a ironickým vtipom priniesol toľko radosti stovkám miliónov ľudí na celom svete. Jeho odkaz ostáva nažive aj pre ďalšie generácie,“ cituje Guardian.

Domov
Zdieľať
Diskusia