Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka
4. novembra 2023 o 12:45
Čas čítania 0:36

Túto obľúbenú slovenskú sladkosť už v obchodoch nekúpiš. Milovali ju aj naši starí rodičia

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Nestlé potvrdilo, že legendárne Rumové pralinky už viac nebudú vyrábať.

Zo slovenských obchodov zmizne obľúbená sladkosť, ktorá sa predávala už za socializmu. Reč je konkrétne o pralinkách s rumovou príchuťou namáčaných v čokoládovej poleve. S informáciou prišiel ako prvý portál Dnes24.

„Sortiment našich výrobkov dopĺňame o novinky, o ktorých veríme, že splnia očakávania, vysoké nároky a preferencie spotrebiteľov. Naopak, výrobky, ktorých popularita medzi zákazníkmi klesá, čo bol dlhodobý prípad aj pri Rumových pralinkách, sme nútení z portfólia odstrániť,“ povedala pre portál Ľubica Novotná z Nestlé Slovensko.

Novotná ďalej dodala, že verí, že si maškrtné jazýčky ľudí nájdu cestu k ich novým produktom, ktorých popularita medzi spektrom spotrebiteľov rastie.

Anketa:
Budú ti chýbať Rumové pralinky?
Áno.
Nie.
Áno.
81 %
1565 Hlasov
Nie.
19 %
358 Hlasov
Pralinky.
Pralinky. Zdroj: Youtube/@Davis TV

Teraz sladkosť, predtým minerálka

Minulý mesiac sme informovali o tom, že z obchodov sa vytratila obľúbená minerálna voda Bonaqua. Správu o stopnutí distribúcie minerálnej vody potvrdili aj reťazce s tým, že ju nahradila iná značka – voda Natura. „Výrobcom minerálnej vody Bonaqua je spoločnosť Coca-Cola, ktorá prestala s jej distribúciou na slovenský trh,“ upresnila Lucia Vargová, hovorkyňa Kauflandu. 

25. októbra 2023 o 7:48 Čas čítania 0:45 Známa minerálka zmizla zo slovenských obchodov, v súčasnosti si ju už nekúpiš. Reťazce vysvetlili, čo sa s ňou stalo Známa minerálka zmizla zo slovenských obchodov, v súčasnosti si ju už nekúpiš. Reťazce vysvetlili, čo sa s ňou stalo
Domov
Zdieľať
Diskusia