Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
25. októbra 2023, 7:48
Čas čítania 0:45

Známa minerálka zmizla zo slovenských obchodov, v súčasnosti si ju už nekúpiš. Reťazce vysvetlili, čo sa s ňou stalo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Stálicu na slovenskom trhu nahradila nová značka.

Z regálov slovenských obchodov sa vytratila obľúbená minerálna voda Bonaqua. Správu o jej odchode z nášho trhu potvrdila samotná Coca-Cola, ktorá je jej výrobcom, ale aj obchodné reťazce, píše portál tvnoviny.sk. 

Portál na to upozornil čitateľ, ktorý si nápoj kupoval pravidelne. Niekoľko mesiacov ho však už v regáloch nevedel zohnať. „Tento druh minerálky som si kupoval pravidelne. Vyhovovalo mi nielen jej zloženie, ale aj chuť. Zarazilo ma, keď odrazu zmizla z obchodu pri mojom dome a neskôr aj z ďalších obchodov v okolí. A nikde som sa nedočítal dôvod,“ priblížil čitateľ Ivan. 

Nahradila ju iná značka

Správu o stopnutí distribúcie minerálnej vody potvrdili aj reťazce s tým, že ju nahradila iná značka – voda Natura. „Výrobcom minerálnej vody Bonaqua je spoločnosť Coca-Cola, ktorá prestala s jej distribúciou na slovenský trh,“ upresnila Lucia Vargová, hovorkyňa Kauflandu. 

Rovnako sa vyjadrili aj reťazce Lidl a Billa. Definitívny odchod potvrdila aj Coca-Cola. „V roku 2022 sme uviedli na slovenskom trhu našu novú značku pramenitej vody Natura. Táto nová značka začiatkom tohto roka postupne úplne nahradila v našom portfóliu známu značku Bonaqua vrátane všetkých jej príchutí a typov balení,“ informovala PR manažérka Coca-Coly na Slovensku Kamila Márföldy.

minerálne vody
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia