Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
9. novembra 2023 o 7:05
Čas čítania 0:47

Polícia na juhu Slovenska vyšetruje tragickú smrť matky a dieťaťa. Toto sú detaily

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Tragédia sa v rodine tento rok už udiala. Na mieste, kde našli telá matky a dieťaťa, spáchal samovraždu aj partner ženy.

V obci Veľký Lom našli v stredu 8. novembra mŕtve telo matky a jej ročného dievčatka, informuje o tom portál noviny.sk. Príčina tragédie je zatiaľ oficiálne neznáma. Na mieste zasahovali záchranné zložky. 

„Môžem potvrdiť, že sme dnes vo večerných hodinách prijali informáciu o úmrtí ročného dieťaťa a jeho matky. Na miesto bol vyslaný výjazd kriminalistov z odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici,“ povedala pre portál o incidente Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici.

Portál uvádza, že jedna tragédia sa v rodine tento rok už udiala. Na mieste, kde našli telá matky a dieťaťa, spáchal samovraždu aj partner ženy. Bližšie informácie polícia poskytne až po zdokumentovaní prípadu.

Podľa zistení portálu tvnoviny.sk matka dieťa udusila a potom sa obesila v stodole. Na sociálne siete pridávala príspevky, v ktorých smútila za partnerom a naznačovala, že niečo podobné spraví. Podľa miestnych bola rodina nekonfliktná.

21. augusta 2024 o 16:20 Čas čítania 4:30 Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil

„Ja som vyšiel vonku z bytovky a videl som už policajtov, sanitky tu. Už mi dotyční z dediny vraveli, čo sa stalo. Asi sa ona obesila a dcérke dáky sáčok na hlavu natiahla. Mám to len z počutia, že aj ona dáke lieky brala,“ uviedol svedok. Polícia tieto informácie zatiaľ oficiálne nepotvrdila.

polícia
Zdroj: FB/Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia