Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
9. novembra 2023 o 7:05
Čas čítania 0:47

Polícia na juhu Slovenska vyšetruje tragickú smrť matky a dieťaťa. Toto sú detaily

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Tragédia sa v rodine tento rok už udiala. Na mieste, kde našli telá matky a dieťaťa, spáchal samovraždu aj partner ženy.

V obci Veľký Lom našli v stredu 8. novembra mŕtve telo matky a jej ročného dievčatka, informuje o tom portál noviny.sk. Príčina tragédie je zatiaľ oficiálne neznáma. Na mieste zasahovali záchranné zložky. 

„Môžem potvrdiť, že sme dnes vo večerných hodinách prijali informáciu o úmrtí ročného dieťaťa a jeho matky. Na miesto bol vyslaný výjazd kriminalistov z odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici,“ povedala pre portál o incidente Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici.

Portál uvádza, že jedna tragédia sa v rodine tento rok už udiala. Na mieste, kde našli telá matky a dieťaťa, spáchal samovraždu aj partner ženy. Bližšie informácie polícia poskytne až po zdokumentovaní prípadu.

Podľa zistení portálu tvnoviny.sk matka dieťa udusila a potom sa obesila v stodole. Na sociálne siete pridávala príspevky, v ktorých smútila za partnerom a naznačovala, že niečo podobné spraví. Podľa miestnych bola rodina nekonfliktná.

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

„Ja som vyšiel vonku z bytovky a videl som už policajtov, sanitky tu. Už mi dotyční z dediny vraveli, čo sa stalo. Asi sa ona obesila a dcérke dáky sáčok na hlavu natiahla. Mám to len z počutia, že aj ona dáke lieky brala,“ uviedol svedok. Polícia tieto informácie zatiaľ oficiálne nepotvrdila.

polícia
Zdroj: FB/Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia