Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
13. novembra 2023 o 13:51
Čas čítania 0:28

Bežkyni pri Dunajskej Strede agresívne psy roztrhali nohu. Skončila v nemocnici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podobný incident sa stal už aj v minulosti.

V okrese Dunajská Streda na mladú bežkyňu bezdôvodne zaútočili tri agresívne psy. Incident sa stal neďaleko obce Dolný Bar. Majiteľ psov rasy American Bully mal svoje zvieratá pustené na voľno a bez náhubkov. Psy sa poškodenej viackrát zahryzli do ruky aj stehna a po útoku skončila v nemocnici, upozornil portál Paraméter

O incidente informovala polícia. Na svojom facebookovom profile napísala, že podobné situácie sa stali už aj v minulosti, keď majiteľ čelil obvineniam z útokov jeho psov. Jedenkrát bol právoplatne odsúdený za ublíženie na zdraví.

Majiteľ bol po najnovšom incidente opäť obvinený  z trestného činu ublíženia na zdraví. Ak súd rozhodne v jeho neprospech, môže mu hroziť 1 rok vo väzení. Policajti z Dunajskej Stredy agresívnych psov zadržali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia