Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
25. novembra 2023 o 13:25
Čas čítania 0:36

VIDEO: 79-ročná Češka sa otáčala na diaľnici, pre policajtov mala bizarnú výhovorku. Autá sa jej v rýchlosti vyhli o milimetre

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Incident sa stal na diaľnici D6 smerom na Prahu.

V Česku na diaľnici D6 smerom na Prahu došlo k dramatickej situácii, ktorá sa mohla skončiť tragicky. 79-ročná šoférka červenej Fabie sa na diaľnici otáčala do protismeru, informuje na webe česká polícia. 

Dopravným policajtom sa na základe videozáznamu podarilo ženu identifikovať. Žena polícii povedala, že omylom zišla na nájazd a následne si uvedomila, že nemá diaľničnú známku. V ten moment zastavila na krajnici a čakala na vhodný okamih, aby sa mohla otočiť, vrátiť sa na zjazd a opustiť diaľnicu.

Priložený videozáznam zachytáva celú situáciu. Dvom autám sa na poslednú chvíľu podarilo seniorke vyhnúť.

Polícia aktuálne hľadá svedkov tohto incidentu, ku ktorému došlo 18. novembra. Vyzýva ich, aby v prípade, že boli na mieste činu, kontaktovali policajtov. Žena je podozrivá pre trestný čin všeobecného ohrozenia a nedbalosti. 

K podobnému incidentu došlo v októbri aj na Slovensku, keď sa vodič bieleho Peugeota otáčal priamo na diaľnici R1 smerom do Zvolena blízko Šášovského Podhradia.

Domov
Zdieľať
Diskusia