Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
10. decembra 2023 o 7:47
Čas čítania 0:44

Toto sú európske mestá s najlepším nočným životom. Takéto umiestnenie Bratislavy nikto nečakal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rebríček zostavili výskumníci zo zdrojov ako TripAdvisor a AirDNA .

Web OLBG zverejnil 10 najlepších miest na párty v Európe. Výskumníci zo zdrojov ako TripAdvisor a AirDNA zostavili rebríček na základe recenzií, cien piva, hotelov či taxíkov. Zohľadňovali aj počet nočných klubov, barov a kasín. Na prieskum ako prvý upozornil portál Pravda.

Na prvom mieste sa so skóre 8,44 z 10 umiestnila česká metropola Praha. Dôvodom je, že má jedno z najlacnejších domácich pív v Európe a množstvo podnikov. Je to zároveň jedno z najbezpečnejších miest v rebríčku.

Bratislava je druhá

Na druhom mieste je Bratislava so skóre 8,16 z 10. Naše hlavné mesto hodnotia vysoko vo všetkých kategóriách. Dobrému bodovaniu prispeli nízke ceny Airbnb, domáceho piva a taxislužieb.

Najlacnejšie ceny Airbnb v Európe má podľa prieskumu Varšava. Noc tu stojí priemerne 74 eur. Niektoré Airbnb sú dostupné aj za menej ako 30 eur na noc.

Najlacnejšie taxislužby v Európe ponúka Istanbul. Priemerná cena taxíka je tu 44 centov za kilometer. Za najbezpečnejšie mesto v Európe vyhlásili švajčiarsky Bern.

Top 10 európskych miest s najlepším nočným životom:

  1. Praha, Česká republika
  2. Bratislava, Slovensko
  3. Krakov, Poľsko
  4. Valencia, Španielsko
  5. Lisabon, Portugalsko
  6. Madrid, Španielsko
  7. Varšava, Poľsko
  8. Budapešť, Maďarsko
  9. Helsinki, Fínsko
  10. Istanbul, Turecko

Domov
Zdieľať
Diskusia