Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
11. decembra 2023, 12:57
Čas čítania 0:39

FOTO: Výtržník surovo rozbil dvere na bratislavskom divadle. Na mieste bol známy herec, ktorý ho odfotil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Herec Ludwig Bagin mladého muža spozoroval počas toho, ako prechádzal okolo DPOH.

Neznámy páchateľ v nedeľu večer 10. decembra rozbil dvere na budove Divadla P. O. Hviezdoslava v Bratislave. Pri čine ho spozoroval herec a moderátor Ludwig Bagin, ktorému sa muža podarilo odfotiť a upovedomiť políciu.

Bagin mladého muža spozoroval počas toho, ako prechádzal okolo DPOH. Započul ranu a uvidel, ako páchateľ neznámym predmetom rozbil vchodové dvere do divadla.  

„Odchádzal som pred pár minútami domov z Nedbalovej okolo DPOH, počujúc rámus. Spôsobil ho tento mladý muž, ktorý čímsi rozbil dvere do divadla. Stihol som ho odfotiť. Informácie o ňom, prosím, posuňte polícii, bola upovedomená,“ napísal herec na Facebooku. 

Informáciu potvrdilo aj DPOH. Na sociálnej sieti prezdieľalo fotografie poškodených dverí aj páchateľa s prosbou o pomoc. „Prosíme o pomoc pri pátraní po pánovi výtržníkovi,“ uviedlo divadlo. 

Prípadom sa už intenzívne zaoberá polícia. „Hliadka PZ bola na základe oznámenia vyslaná na Laurinskú ulicu, kde malo dôjsť k poškodeniu dverí divadla,“ informovala polícia na Facebooku. Policajti zároveň upresnili, že páchateľ z miesta činu ušiel. Pri incidente sa nikto nezranil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia