Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. decembra 2023 o 9:24
Čas čítania 0:31

AKTUÁLNE: Pri Zvolene sa zrazil kamión s dodávkou plnou opatrovateliek. Nehodu neprežila jedna z nich

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa stal v noci.

Dnes v noci sa na výjazde zo Zvolena na Detvu zrazil rumunský kamión s dodávkou, v ktorej sedela skupina opatrovateliek. Jedna z nich zrážku neprežila, informujú o tom noviny.sk.

Skupina opatrovateliek cestovala na Vianoce domov z Rakúska. V dodávke bolo šesť žien a šofér. Náraz neprežila žena sediaca pri okne, do ktorého narazil kamión. Ďalšiu s ťažkými zraneniami previezli do nemocnie v Banskej Bystrici. Zvyšné opatrovateľky vyšetrili v nemocnici vo Zvolene. Cesta bola niekoľko hodín uzavretá. Príčinu tragédie vyšetruje polícia. 

„Vracala som sa z práce z Rakúska, kde pracujem ako opatrovateľka. Ja som sa prebrala len vtedy, keď som videla, že sa rútime na kamión a že šofér kričí, a videla som lietať črepiny a som si zakryla oči a myslela si, že už je po mne,“ uviedla pre portál jedna z opatrovateliek.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia