Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jana Chovancová
24. decembra 2023, 9:50
Čas čítania 1:35

TV PROGRAM: Vianočné klasiky aj kreslené rozprávky. Čo si dnes pozrieš?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Videl si ich už miliónkrát, no aj tak ich chceš vidieť znova. Aké vianočné klasiky si dnes môžeš pozrieť?

Vianoce sú sviatky pokoja a lásky. A pozerania rozprávok. Preto sme sa v Refresheri rozhodli uľahčiť ti prácu a napísali sme televízny program počas Štedrého dňa. Čaká ťa množstvo kreslených rozprávok aj vianočných klasík, takže sa máš rozhodne na čo tešiť. Tak čo, si pripravený zjesť kilo zemiakového šalátu pred telkou? 

Markíza 

Na Markíze sa to už od rána nesie v duchu rozprávok nielen pre tých najmenších, ale aj pre dospelákov. Doobeda v programe nechýbajú kreslené klasiky, ako napríklad Šmolkovia – Vianočná koleda (10.05), Kung Fu Panda slávi sviatky (10.30), Šťastný a veselý Madagaskar (11.05) či Shrekove prvé (11.45) a druhé (12.05) Vianoce.

Krátko po obede, o 12.15 h, ťa čaká vtipná klasika Slunce, seno, jahody, po ktorej si môžeš o 13.40 pozrieť Princeznu ze mlejna. 16.35 ťa čaká rozprávka Soľ nad zlato, po ktorej prichádzajú tie najviac ikonické vianočné filmy. 18.30 odštartuje vianočnú pohodu Perinbaba, 20.30 sa prenesieš do zasneženej krajiny s Mrázikom a o 22.10 si môžeš zatancovať spolu s Popoluškou na bále. 

Joj 

Aj na Jojke na teba čaká poriadna nádielka tých najlepších rozprávok. Doobeda sú to obľúbené kreslené rozprávky, ako Doba ľadová (10.15) či Madagaskar (11.30), po ktorých nasleduje „najvianočnejší“ film Sám doma (12.50). Ak ti nebude stačiť prvá časť, Strateného v New Yorku si môžeš pozrieť o 20.00. 

26. decembra 2023, 12:00 Čas čítania 0:19 KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC?

Poobede ti bude chcieť vianočnú náladu pokaziť Grinch (17.15), no neboj sa, všetko dobre dopadne. Po ňom o 18.30 nasleduje Doba ľadová: Mamutí tresk, za ktorou si pozrieš už spomínaného Kevina, ktorý trávi Vianoce v New Yorku. Záver večera sa bude niesť v humornom a erotickom podtóne, keď na teba vyskočia oblečení aj holí herci vo filme Slunce, seno, erotika (21.50). 

Jednotka 

O to, aby ti neunikla žiadna vianočná klasika, sa postará aj Jednotka. O 9.55 si môžeš pozrieť českú rozprávku O princezně Jasněnce a létajícím ševci, po ktorej nasleduje Zakliata jaskyňa. Krátko po obede, o 13.10, ťa čaká klasická československá filmová rozprávka Dařbuján a Pandrhola. 

O 15.55 si môžeš pozrieť známeho Sokoliara Tomáša, o 18.40 zase Tri oriešky pre Popolušku. Večerný program bude opäť raz nadupaný aj na tomto televíznom kanáli. Treticu vianočných filmov otvárajú Tri zlaté dukáty (20.10), po nich príde humorná poviedka Martina Kukučína vo filme Rysavá jalovica (21.35). V závere večera ťa určite zaujme aj film Kubo, ktorý vypovedá o ľudových tradíciách, hodnotách ľudí a láske. Pozrieš si ho o 22.40. 

Ak ťa zaujímajú aj ostatné televízne stanice, celý program nájdeš TU

Domov
Zdieľať
Diskusia