Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
9. februára 2024, 11:11
Čas čítania 0:34

Na vodku a bromhexin: Prezidentskému kandidátovi Kotlebovi ľudia posielajú centy s vtipnými odkazmi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kotlebovi Slováci poslali už 1,30 eura.

Na účet prezidentského kandidáta Mariana Kotlebu posielajú Slováci centové príspevky. Rovnako ako Andrejovi Dankovi, aj Kotlebovi spolu s peniazmi posielajú rôzne odkazy. Všetky si môžeš pozrieť na transparentnom účte

Kotlebovi na účte momentálne svieti suma 1,30 eura. Najväčšia suma, aká mu prišla, bola 1 euro. Darca mu so sumou poslal aj odkaz: „Sorosova mimovládka, reptiliánom zdar!“

Jeden z darcov Kotlebovi poslal aj 0,14 eura, čím zrejme odkazoval na jeho odsúdenie za propagáciu neonacizmu. Kotleba v minulosti daroval niekoľko šekov so sumou 1 488 eur, pričom číslo 14 znamená štrnásť slov amerického neonacistického teroristu Davida Lanea.

Na vodku a bromhexin aj peniaze od Sorosa

Slováci sa bavia a Kotlebovi posielajú rôzne odkazy. „Na vodku a bromhexin,“ odkazuje mu Ivan. Na kampaň mu poslal aj Peter: „Sprostredkovanie platby od Sorosa a americkej ambasády.“ Jeden cent prispel aj Michal. „Na alobalovú čiapku na ochranu pred jaštermi,“ napísal. 

kotleba
Zdroj: Facebook/Marian Kotleba reprofoto, SLSP/Transparentný účt
Domov
Zdieľať
Diskusia