Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
25. februára 2024, 17:32
Čas čítania 0:34

Herec zo seriálu Iveta takmer zomrel pri autonehode. Po zverejnení fotky z incidentu ho čakali rasistické urážky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hercovi na Instagrame vyjadrilo podporu veľké množstvo známych osobností. Zasypali ho však aj vulgarizmy.

Český herec zo slovenského seriálu Iveta z produkcie televízie JOJ Marsell Bendig mal vážnu dopravnú nehodu. V aute s ním bola aj jeho kamarátka a speváčka Lucie Bikárová. O incidente napísal na svojom instagramovom profile. 

„Keby pri nás nestál Boh a všetci svätí, asi by sme tu neboli. Z tejto nočnej mory sa budeme prebúdzať ešte dlho,“ napísal v príspevkuPodľa jeho slov z nehody vyviazli iba s odreninami a doudieraným chrbtom.

Okrem fotky z nehody uverejnil aj nepríjemný komentár od neznámeho používateľa: „To je karma, sk*****yn cigánsky, ešte tam mal sedieť aj brat.“ Tento screenshot rozhorčil aj ľudí v komentároch. „Mal si toho ko***ka pridať aj s menom,“ napísala jedna používateľka. 

V komentároch mu okrem iných vyjadril podporu aj jeho brat Jan Bendig, raperi Refew a Majself či influencerka Dominique Alagia.

Domov
Zdieľať
Diskusia