Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
28. februára 2024, 15:16
Čas čítania 0:43

Biedronka začne už čoskoro s náborom prvých zamestnancov. Toto sú pozície, ktoré chcú obsadiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Superlacná Biedronka bude už čoskoro zháňať prvých zamestnancov.

Diskontný reťazec Biedronka už pripravuje expanziu na slovenský trh. Podľa portálu Aktuality.sk už buduje svoj distribučný sklad, ktorý sa bude nachádzať neďaleko Trnavy. Ako informoval manažér distribučného centra Biedronky Miroslav Belica, spoločnosť bude už čoskoro zháňať prvých zamestnancov.

„Onedlho budeme potrebovať posily pre nové distribučné centrum siete Biedronka, ktoré rastie pri Trnave. V najbližšej vlne budeme hľadať adminov pre základné skladové procesy, ako príjem tovaru, picking, vratky, kontrola zásob, nakládky a transport,“ uviedol.

2. februára 2024, 12:30 Čas čítania 4:49 Mlieko za 0,41 € či maslo za 0,68 €. Nakúpili sme v poľskej Biedronke, oplatí sa viac ako u nás? Mlieko za 0,41 € či maslo za 0,68 €. Nakúpili sme v poľskej Biedronke, oplatí sa viac ako u nás?

Svoju prvú pobočku na Slovensku by mal poľský reťazec otvoriť už tento rok. Biedronka dokonca spustila aj tvrdú kampaň voči populárnemu Lidlu. 

Prvé pobočky by mala Biedronka otvoriť v najväčších slovenských mestách, ako sú Bratislava, Košice, Banská Bystrica, Trnava a Žilina. Nie je však ešte známe, na ktorých konkrétnych pozemkoch to bude. Je teda otázkou, či sa Biedronka v budúcnosti rozšíri aj do menších obcí. 


Portugalská spoločnosť Jeronimo Martins Slovensko, s. r. o., si nedávno zaregistrovala slovenskú doménu biedronka.sk. Je teda viac než isté, že u nás bude obchodovať pod osvedčeným poľským názvom a uprednostní ho pred slovenskou verziou Lienka. V Poľsku má už viac ako 3-tisíc predajní.

polsko biedronka
Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková
Domov
Zdieľať
Diskusia