Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. februára 2024, 8:33
Čas čítania 0:30

Teploty dnes prekonajú 20 stupňov. Na jarné počasie sa môže tešiť celé Slovensko

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zrážky ani silný vietor meteorológovia nepredpovedajú.

Počasie bude posledný deň zimy veľmi teplé. Teploty sa vyšplhajú až na hranicu 20 stupňov Celzia. Podľa meteorológov je 80 % šanca, že 29. február bude prvým dňom v tomto roku, keď teplota dosiahne „dvadsiatku“, informuje portál iMeteo

Z jarného počasia sa dnes môžu tešiť obyvatelia celého Slovenska. Meteorológovia neočakávajú dážď ani silný vietor. Teploty sa budú pohybovať od 14 do 19 stupňov, v niektorých regiónoch bude teplejšie. Príčinou vysokých teplôt je prúd teplého vzduchu, ktorý ich dvíha oproti normálu o takmer 10 stupňov Celzia.

Jarné počasie je na Slovensku takmer celý február. V piatok 1. marca sa začína meteorologická jar, ktorá zmenu počasia neprinesie. Naďalej budú na celom Slovensku nezvyčajne vysoké teploty. Meteorológovia predpovedajú mierne ochladenie na budúci týždeň, to však bude nevýrazné a sneženie do nižších polôh neprinesie.

počasie
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia