Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
4. marca 2024, 19:10
Čas čítania 0:21

Majitelia Tesly majú dôvod na radosť, na Slovensku chcú otvoriť prvé značkové servisy. Už je známe, kde sa budú nachádzať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prvý servis otvorila firma Tesla Innovations TiNN v Malženiciach pri Trnave.

Slovenská firma Tesla Innovations TiNN plánuje spustiť špecializované servisné služby zamerané na automobily značky Tesla. Majitelia tak nebudú musieť riešiť servisné problémy v zahraničí alebo v neznačkových opravovniach, informuje o tom Topspeed.sk.

Firma plánuje zriadiť v rámci Slovenska niekoľko servisných miest, ktoré majiteľom zabezpečia záručný a pozáručný servis, komunikáciu s poisťovňou alebo možnosť využiť náhradné vozidlo počas opravy.

Prvý servis otvorila firma v Malženiciach pri Trnave. Zameriavajú sa najmä na diagnostiku vozidla, servis systémov a karosárske opravy. Tesla Innovations TiNN zatiaľ nie je oficiálnym zastúpením značky Tesla na Slovensku.

Tesla.
Tesla. Zdroj: Flickr/Marc van der Chijs
Domov
Zdieľať
Diskusia