Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent Karolína Fejtová
10. marca 2024 o 15:05
Čas čítania 0:29

Google priniesol novinku. Ak používaš túto aplikáciu, priprav sa na zmeny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ide o aplikáciu Google Lens.

Spoločnosť Google prichádza s novou službou v aplikácii Google Lens, pomocou ktorej môžeš zaobchádzať s obrázkami zo svojej galérie. Táto aplikácia doteraz neukladala fotky, ktoré boli cez ňu vytvorené, lokálne do zariadenia.

Pokiaľ chcel používateľ fotku použiť neskôr, musel si ju najprv uložiť alebo odfotiť cez fotoaparát a až potom nahrať do Lens. Vyvojári teraz zaradili automatické ukladanie fotiek do histórie. S informáciou prišiel web Svet Androida.

K obrázkom priamo z Lens sa dostaneš pomocou panela na zobrazenie aktivity v Google účte. Aby to však išlo, musíš povoliť funkciu zvanú „Include Visual Search History“ na paneli „Aktivita na webe a v aplikáciách“.

Stále to nie je úplne najjednoduchšia cesta, ale aspoň svoje fotky úplne nestratíš. Funkcia bude plne k dispozícii všetkým používateľom počas nasledujúcich týždňov.

Domov
Zdieľať
Diskusia