Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
25. marca 2024, 6:47
Čas čítania 0:29

Sučku Kami niekto týral a pokúsil sa ju utopiť. V poslednej chvíli ju zachránili policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nechcela piť ani jesť a kontaktu s ľuďmi sa vyhýbala. Sučka Kami si prešla peklom, dnes je z nej opäť veselá parťáčka.

Bratislavskí mestskí policajti našli v nádrži s vodou utýranú vystrašenú sučku menom Kami. Záchranári aj polícia sa domnievajú, že sa ju niekto pokúsil utopiť, priblížila Sloboda zvierat na Facebooku. 

„Hrubá srsť ukrývala rozsiahle bolestivé mokvajúce macerujúce ložisko, s ktorými musela Kami žiť už dlhšie. Nevieme presne, čo ho spôsobilo. Kami bola zlomená, smutná, prvé dva dni neprijímala sama potravu,“ opísali záchranári zo Slobody zvierat prvé dni zúboženej sučky.

Napiť sa vody spočiatku chodila len potajomky – vtedy, keď ju nik nevidel. Príbeh hrozivého zaobchádzania človeka so zvieraťom mal však šťastný koniec. „Poškodenú a odumretú kožu postupne nahradila nová koža a z neviditeľnej Kamary sa pomaličky stala milá kontaktná sučka. Dnes si spokojne vykračuje so zdvihnutým chvostíkom a začína dôverovať ľuďom,“ uzavrela Sloboda zvierat. 

Domov
Zdieľať
Diskusia