Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
15. mája 2024 o 21:20
Čas čítania 0:23

Ochranka Roberta Fica „fatálne zlyhala“, povedal Štefan Hamran. Zaskočilo ho, čo po atentáte spravila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Štefan Hamran tvrdí, že ochranka premiéra zlyhala na celej čiare.

Policajný exprezident Štefan Hamran tvrdí, že ochranka premiéra Roberta Fica „fatálne zlyhala“. Pre Denník N uviedol, že ho zaskočilo, ako chaoticky pobehovali jeho ochrankári. 

„Mali okamžite naložiť premiéra do auta a hneď s ním odchádzať preč. V tej chvíli totiž neviete, či nie je útočníkov viac. Chránenú osobu potrebujete čo najskôr dostať do bezpečia. Ak sa nemýlim, pán Fico pred pár týždňami sám hovoril o hrozbách, že by niekto mohol strieľať na politikov. Pýtam sa, ako tieto hrozby boli analyzované, kto ich vyhodnocoval?“ vyjadril sa v rozhovore.

15. mája 2024 o 20:57 Čas čítania 2:29 Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana
Zdravotný stav Roberta Fica je naďalej vážny. Situáciu sledujeme naživo.
ATENTÁT NA FICA, ROBERT FICO
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Domov
Zdieľať
Diskusia