Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. mája 2024 o 22:41
Čas čítania 0:42

Švédsko bez problémov zdolalo Slovensko 6 : 1. Vo štvrťfinále sa postavíme proti Kanade

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Aj napriek prehre so Švédskom sa Slováci dostali do štvrťfinále majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji.

Slovensko sa v záverečnom zápase postavilo v ostravskej aréne Vítkovice proti Švédsku. Aj napriek snahe našich hokejistov Švédi vyhrali 6 : 1. Už dnešná výhra USA s Lotyšskom však rozhodla o tom, že slovenská reprezentácia postúpila do štvrťfinále majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, v ktorom sa postavíme proti Kanade.

Anketa:
Porazíme Kanadu?
Určite áno.
Možno áno.
Asi nie.
Nie, bez šance.
Určite áno.
14 %
35 Hlasov
Možno áno.
21 %
55 Hlasov
Asi nie.
29 %
76 Hlasov
Nie, bez šance.
36 %
93 Hlasov

V prvej tretine využili Švédi presilovú hru, počas ktorej sa podarilo Lucasovi Raymondovi streliť úvodný gól zápasu. Slováci mali niekoľko príležitostí, no ani jedna im nevyšla. V úvodnej tretine sme prehrávali 1 : 0.

V druhej tretine sa nášmu tímu vôbec nedarilo. V 27. minúte nášho brankára prekonal Eri Karlsson a o necelých 5 minút nato Švédsko skórovalo rovno dvakrát za sebou. Góly si pripísali André Burakovsky a Isac Lundeström. Slovensko tak prehrávalo s výrazným rozdielom 0 : 4.

Náš tím v poslednej tretine inkasoval ďalší gól, ktorý v 49. minúte strelil Joel Eriksson Eka. O približne minútu nato sa podarilo dať prvý gól aj Slovensku. Po asistencii Tomáša Tatara švédskeho brankára prekonal Michal Ivan. Švédi však následne znova skórovali, posledný gól dal Joel Eriksson Ek. Náš tím tak nakoniec prehral 1 : 6.

21. mája 2024 o 17:34 Čas čítania 1:19 Slovák stavil 17 000 eur na šesť zápasov MS v hokeji. Za výhru si teraz môže kúpiť byt Slovák stavil 17 000 eur na šesť zápasov MS v hokeji. Za výhru si teraz môže kúpiť byt
Domov
Zdieľať
Diskusia