Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
15. júna 2024 o 10:58
Čas čítania 1:02

Syn Lukáša Machalu údajne okradol v bratislavskej Dúbravke staršiu paniu. Strhol jej vraj kabelku a utiekol preč

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Syn blízkeho spolupracovníka ministerky Šimkovičovej údajne okradol ženu. Prípad vyšetruje polícia.

  • Syn generálneho tajomníka ministerstva kultúry Lukáša Machalu koncom mája údajne okradol staršiu paniu, informuje Plus 7 dní.
  • Polícia pre médium potvrdila, že v prípade obvinila 23-ročného S. M. zo zločinu krádeže.
  • Prípad by podľa kuloárnych informácií mohol spadať pod šéfku okresnej prokuratúry, ktorou je bývalá manželka Lukáša Machalu a matka Samuela. V súčasnosti však nejde o potvrdenú informáciu, keďže o priradení prokuratúry nie je rozhodnuté.

Prečo je to dôležité: Ak by prípad naozaj spadal pod matku podozrivého, zvýšilo by to obavy o nezávislý priebeh celého procesu. Transparentné, nestranné a spravodlivé vyšetrovanie a súdne konanie sú kľúčové pre udržanie integrity právneho systému a dôvery verejnosti v jeho fungovanie.

Citát: „V prípade, že sa takýto skutok stal, môžem nad tým ako rodič vyjadriť len ľútosť, ospravedlniť sa a nechať orgány činné v trestnom konaní, aby vec náležite vyšetrili. Ako otec štyroch detí môžem povedať, že niekedy môžete urobiť pre dobrú výchovu svojich detí maximum, ale život vám prinesie situácie, ktoré sú osobnou tragédiou pre každého rodiča,“ povedal Lukáš Machala.

Širší kontext: Za krádež, z ktorej je aktuálne mladý muž obvinený, mu hrozí minimálny trest šesť mesiacov.

Lukáš Machala sa len nedávno zviditeľnil výrokmi o tom, že Zem môže byť plochá. V rozhovore uviedol, že po novom by mali dostať v novej verejnoprávnej televízii STVR priestor aj takí ľudia, ktorí majú na túto tému iný názor. „Je podložené, že Zem je guľatá? Ja sa vážne pýtam. Boli ste vo vesmíre?“ pýtal sa Machala moderátora, čím si vyslúžil kritiku od verejnosti, médií aj odbornej obce.

Prečítaj si aj tieto články:

30. apríla 2024 o 10:40 Čas čítania 0:41 Šimkovičovej pravá ruka Machala konšpiruje o tom, že je Zem plochá: „Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre?“ Šimkovičovej pravá ruka Machala konšpiruje o tom, že je Zem plochá: „Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre?“
30. apríla 2024 o 15:47 Čas čítania 1:03 Internet si uťahuje z Machalovho výroku, že Zem je plochá. Vysmial sa mu aj komentátor v priamom prenose počas hokeja Internet si uťahuje z Machalovho výroku, že Zem je plochá. Vysmial sa mu aj komentátor v priamom prenose počas hokeja
30. apríla 2024 o 13:08 Čas čítania 0:41 Hovorili sme s jediným Slovákom, ktorý bol vo vesmíre: Zem je guľatá, odkazuje Machalovi Hovorili sme s jediným Slovákom, ktorý bol vo vesmíre: Zem je guľatá, odkazuje Machalovi
MACHALA
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia