Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
6. júla 2024 o 13:11
Čas čítania 0:33

V psychiatrickej nemocnici v Pezinku horelo. Požiar úmyselne založili v jednej z izieb

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Polícia vyšetruje okolnosti požiaru v psychiatrickej nemocnici v Pezinku.

  • Polícia vyšetruje okolnosti piatkového večerného požiaru v psychiatrickej nemocnici v Pezinku. Trestné stíhanie vedie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia v súbehu so zločinom poškodzovania cudzej veci.
  • Celkovú škodu spôsobenú požiarom policajti vyčíslili na približne 40-tisíc eur, informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Prečo je to zaujímavé: Požiar úmyselne založili v jednej z izieb nemocnice, v dôsledku čoho došlo k zničeniu zariadenia izby, ako aj k poškodeniu chodby nemocnice.


Citát: „Na mieste bol v súvislosti s týmto prípadom obmedzený aj podozrivý muž, ktorý bol následne za asistencie hliadky Policajného zboru prevezený do nemocnice v Bratislave s viacerými popáleninami dolných končatín,“ dodal hovorca.

Širší kontext: Policajtov vyslali k prevereniu oznámenia o požiari vnútorných priestorov jedného z pavilónov psychiatrickej nemocnice v Pezinku v piatok približne o 19.00 h. Na mieste zasahovalo 19 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru s piatimi kusmi techniky.

Domov
Zdieľať
Diskusia