Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík TASR
12. júla 2024 o 23:32
Čas čítania 0:40

Pohoda v blízkom čase rozhodne, či bude pokračovať. Festival zverejnil aktuálne stanovisko

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rozhodnúť by sa mali v priebehu hodiny.

Organizátori festivalu Pohoda v Trenčíne neevidujú po piatkovej intenzívnej búrke a páde veľkého stanu ťažko zranených. Čoskoro by sa malo rozhodnúť, či bude festival pokračovať ďalej. Primátor Trenčína Richard Rybníček na sociálnej sieti uviedol, že po obhliadke zasiahnutých miest nie sú žiadne informácie o úmrtiach.

12. júla 2024 o 22:54 Čas čítania 0:30 VIDEÁ: Ľudia na Pohode natočili zábery z búrky, ktorá zasiahla festival. Organizátori zvažujú, čo ďalej VIDEÁ: Ľudia na Pohode natočili zábery z búrky, ktorá zasiahla festival. Organizátori zvažujú, čo ďalej
Celé stanovisko festivalu Pohoda:

„Na základe informácií od záchranných zložiek, ktoré máme k dispozícii, bolo z areálu odvezených 8 účastníkov v dôsledku zranení po narušení festivalových stavieb. Zatiaľ nám nebolo oznámené ani jedno ťažké zranenie.

V súčasnosti zisťujeme, v akom časovom horizonte bude možné skontrolovať bezpečnosť a neporušenosť festivalových stavieb. Predpokladáme, že do hodiny budeme schopní zodpovedne vyhlásiť, či bude možné pokračovať vo festivale, teda či budeme schopní predovšetkým zaručiť pre našich hostí bezpečné pokračovanie alebo či bude treba festival ukončiť.

Poprosíme našich návštevníkov a návštevníčky, ktorí sa zdržiavajú v srdci areálu, aby túto časť opustili, presunuli sa do stanových mestečiek alebo do evakuačného centra, ktoré sme zriadili v mestskej športovej hale na Sihoti. K hale premáva už v týchto chvíľach kyvadlová doprava. V hale je zabezpečený základný servis.“
Domov
Zdieľať
Diskusia