Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
12. júla 2024 o 22:54
Čas čítania 0:30

VIDEÁ: Ľudia na Pohode natočili zábery z búrky, ktorá zasiahla festival. Organizátori zvažujú, čo ďalej

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Záchranári z miesta odviezli zranených.

Z trenčianskeho festivalu Pohoda záchranári odviezli zranených účastníkov„Na mieste záchranári ošetrili 10 ľahko zranených osôb a následne ich transportovali do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici. Išlo prevažne o úrazy hlavy a horných končatín,“ informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

„Na základe informácií od záchranných zložiek, ktoré máme k dispozícii, bolo z areálu odvezených 8 účastníkov v dôsledku zranení po narušení festivalových stavieb. Zatiaľ nám nebolo oznámené ani jedno ťažké zranenie,“ uviedli ďalej organizátori. Mesto Trenčín pre ľudí z festivalu, ktorí nemajú kde nocovať, uvoľnilo miestnu športovú halu.

V aktuálnych momentoch rozhodujú o tom, či bude festival pokračovať alebo ho zrušia. Na mieste sa nachádzajú aj naši reportéri a čitatelia. Zaslali nám viacero videí z búrky, ktorá zasiahla areál. Organizátori evidujú mnohé škody vrátane spadnutého stageu od SLSP.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia