Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
16. júla 2024 o 18:56
Čas čítania 0:28

AKTUÁLNE: Krajský prokurátor podal obžalobu na bývalých vyšetrovateľov NAKA okolo Jána Čurillu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obžalobu podal na šiestich kolegov vyšetrovateľa Jána Čurillu.

Prokurátor Krajskej prokuratúry Trnava podal na Mestský súd Bratislava obžalobu na siedmich policajtov, tzv. čurillovcov, pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a iné, potvrdila hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Zuzana Drobová. Upozornila na to TA3.

„Prokurátor Krajskej prokuratúry Trnava podal dňa 15. júla 2024 na Mestský súd Bratislava obžalobu na sedem osôb (J. Č. a spol.) pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a iné,“ uviedla Drobová.

Vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby ešte v máji ukončil prípad mediálne známy ako čurillovci návrhom na podanie obžaloby na siedmich obvinených policajtov. J. Č., P. Ď., Š. M., M. S., B. D., R. M. a P. S. čelili obvineniu z trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa, P. Ď. i obvineniu z trestného činu marenia úlohy verejným činiteľom.

Domov
Zdieľať
Diskusia