Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
18. júla 2024 o 16:05
Čas čítania 0:31

Dvaja Slováci vyhrali hlavné výhry v jednom žrebovaní. Milionár si podal tiket za zhruba 10 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Stredajšie žrebovanie im zmenilo život. Obaja vyhrali rozprávkové sumy.

Nezvyčajná situácia nastala opäť po viac ako dvoch rokoch. V stredajšom TIPOS žrebovaní v hre LOTO padli rovno dve hlavné výhry. V prvom ťahu hry padol jackpot 1 047 749,90 eura a v druhom ťahu vyhral šťastlivec 500 000 eur, informoval TIPOS.

Výherca 1. ťahu uzatvoril stávku na predajnom mieste v Bratislavskom kraji. Išlo o desaťtipovú náhodnú stávku s doplnkovou hrou JOKER. Stávka ho vyšla na 10,50 eura.

Druhý šťastlivec, ktorý vyhral pol milióna eur v druhom ťahu hry, uzatvoril stávku v Nitrianskom kraji. Rozprávkovú výhru mu priniesli čísla 9, 11, 12, 15, 28 a 49. Stávka ho vyšla na 5,50 eura.

„K udalosti, keď padnú v jednom žrebovaní výhry v prvom poradí v oboch ťahoch hry LOTO, nedochádza často. TIPOS doteraz eviduje len 10 takýchto žrebovaní,“ napísala spoločnosť TIPOS na webovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia