Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
26. júla 2024 o 14:20
Čas čítania 0:22

Tomáš Taraba podáva trestné oznámenie. Tvrdí, že na ministerstve pracujú len kadejakí kamaráti vedenia, ktorí nič nerobia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na ministerstve životného prostredia je mnoho ľudí zamestnaných na dohodu.

Minister životného prostredia Tomáš Taraba podáva ďalšie trestné oznámenie pre vysoký počet ľudí zamestnaných na dohodu na envirorezorte. Uviedol to na piatkovej tlačovej konferencii.

„Na ministerstve životného prostredia bol abnormálne vysoký počet dohodárov. Mal som podozrenie, že tí dohodári boli len kadejakí kamaráti vedenia ministerstva, ktorí nič nerobili, len fakturovali a okrádali daňových poplatníkov,“ skonštatoval Taraba.

Priblížil, že Najvyšší kontrolný úrad zrealizoval v tomto prípade kontrolu. Viac ako 219 dohodárom podľa ministra zrušili dohody. „Pri nemalej časti nebol vyhľadateľný žiadny výsledok vykonanej práce alebo nebola zdôvodnená podmienka výnimočnosti podľa zákonníka práce,“ povedal Taraba.

tomáš taraba
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia