Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. augusta 2024 o 8:20
Čas čítania 0:30

Muž sa v bratislavskej električke dotýkal žien obnaženým penisom. Cestoval smerom na Zlaté piesky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia žiada o pomoc pri stotožnení muža.

  • Bratislavskí policajti sa obracajú na verejnosť v súvislosti s vyšetrovaním incidentu, pri ktorom sa neznámy muž v električke obtieral o ľudí svojím pohlavným údom.
  • Polícia zverejnila na sociálnej sieti fotky muža, ktorý sa v električke nachádzal.

Prečo je to dôležité: Informovanie o takýchto prípadoch môže povzbudiť ďalšie obete, aby nahlasovali svoje skúsenosti a pomohli k vypátraniu páchateľa.

Citát: „Jeden z cestujúcich sa v úseku medzi zastávkami Trnavské mýto a Česká dotýkal obnaženým údom cestujúcich,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

Širší kontext: K incidentu došlo vo štvrtok 1. augusta popoludní v električke č. 4, smerujúcej na Zlaté piesky. Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osoby na fotkách, možno oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Domov
Zdieľať
Diskusia