Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
7. augusta 2024 o 16:11
Čas čítania 0:46

Čech sa priznal k vražde dvoch Slovákov. Tvrdí, že pracovali pre mafiu a on sa iba bránil

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vraj ich zabil v sebaobrane.

  • Český občan sa priznal k vražde dvoch slovenských občanov, ktorých zabil v jednom z viedenských hotelov, oznámila v stredu tamojšia polícia.
  • Podozrivý Čech sa najprv priznal k vražde slovenského občana z 24. júla v izbe štvorhviezdičkového hotela vo viedenskom obvode Alsergrund. Potom sa priznal aj k ďalšej vražde v tom istom hoteli zo 16. júna. Obeťou bol opäť občan SR.
  • Všetci traja muži pracovali na stavbe vo Viedni a ich zamestnávateľ ich ubytoval v spomínanom hoteli. Podľa Gerharda Winklera z viedenskej kriminálnej polície páchateľ tvrdí, že sa ho obe obete pokúsili zabiť a on sa cítil byť ohrozený.

Citát: „Páchateľ tvrdí tiež, že obaja Slováci pracovali pre mafiu,“ povedal Winkler.


Širší kontext: Telo slovenského občana s vážnymi poraneniami hlavy našiel 24. júla predpoludním v izbe hotela jeho kolega. Prišiel ho hľadať, pretože ráno neprišiel do práce. Privolaný lekár skonštatoval smrť a polícia vtedy uviedla, že 29-ročný muž zomrel cudzím zavinením.

V prípade júnovej vraždy svedok spozoroval pád muža z okna na štvrtom poschodí hotela. Polícia klasifikovala jeho smrť ako spornú a prípad vyšetrovala. Český občan sa teraz k činu priznal. Na obeť údajne zaútočil päsťami a vytlačil ju z okna, keď slovenský občan upadol do bezvedomia.

Domov
Zdieľať
Diskusia