Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
15. augusta 2024 o 7:41
Čas čítania 0:53

Muž znásilnenie dvoch žien v centre Bratislavy plánoval. Podľa nových informácií všetko začalo objednaným drinkom v známom klube

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Znásilnené dievča malo 16 alebo 17 rokov. Útočníkovi sa nedokázalo ubrániť.

  • Muž, ktorý v centre Bratislavy 27. júla nadránom zneužil dve ženy, aktuálne sedí vo väzbe v Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Bratislave. Obvinenia odmieta, informuje Pravda.
  • Podľa uznesenia, ktoré má denník k dispozícii, muž v jednom z bratislavských barov údajne zdrogoval jednu zo žien. Po tom, ako vypila drink, ktorý objednal, zostala malátna a prišlo jej zle. Žene sa počas toho, ako ju neďaleko Dómu Sv. Martina sexuálne napadol, podarilo od útočníka ujsť.
  • Druhú zo žien znásilnil pri soche Jána Hollého v centre Bratislavy. Útočníkovi sa nemala silu ubrániť.

Prečo je to dôležité: Incident zvyšuje povedomie o probléme sexuálneho násilia, ktoré je často podceňované alebo prehliadané.

Citát:„Pri soche Jána Hollého zneužil bezbrannosť poškodenej a donútil ju k súloži tým spôsobom, že ju oslovil na ulici po anglicky a odviedol ju tlačením rukou okolo pása napriek tomu, že poškodená nesúhlasila a opakovane mu odstrkovala jeho ruky, pričom prišli až ku soche Jána Hollého, kde dal poškodenej dole nohavice a nohavičky, pričom sa poškodená bránila, ale nemala silu,“ píšu v uznesení.

Širší kontext: Obidva incidenty sa odohrali v ten istý deň. Jeden v čase od druhej do pol štvrtej a druhý v rozmedzí od jednej do štvrtej hodiny ráno. Podľa denníka mala mať znásilnená 16 alebo 17 rokov. Muž obvinenie odmieta, kvôli čomu podal sťažnosť. Rozhodovať o nej bude Krajský súd v Bratislave.

31. júla 2024 o 10:31 Čas čítania 0:53 Bratislavský klub Trafo reaguje na hrozivý incident. Muž na mieste omámil dve ženy, neskôr ich údajne znásilnil Bratislavský klub Trafo reaguje na hrozivý incident. Muž na mieste omámil dve ženy, neskôr ich údajne znásilnil
DOM SVATEHO MARTINA
Zdroj: Wikipedia / J_Makk
Domov
Zdieľať
Diskusia