Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
31. júla 2024 o 10:31
Čas čítania 0:53

Bratislavský klub Trafo reaguje na hrozivý incident. Muž na mieste omámil dve ženy, neskôr ich údajne znásilnil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž skončil vo väzbe.

  • Neznámy muž 27. júla v bratislavskom Starom Meste údajne znásilnil mladistvé dievča a 20-ročnú ženu, informuje TA3.
  • Podľa žien ich muž údajne omámil v bratislavskom klube Trafo. Následne ich odviedol do parku pri Dóme sv. Martina, kde ich znásilnil.
  • Muž dva dni po incidente skončil vo väzbe.

Prečo je to dôležité: Incident zvyšuje povedomie o probléme sexuálneho násilia, ktoré je často podceňované alebo prehliadané.

Citát:„Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie proti 27-ročnému O. S. K. štátnemu príslušníkovi Nigérie s trvalým pobytom v okrese Dunajská Streda za pokračovací zločin znásilnenia v časti dokonaný a v časti štádiu pokusu v súbehu so zločinom sexuálneho násilia,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Jana Šimunková.

Širší kontext: Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I navrhol obvineného stíhať väzobne. S rozhodnutím sa stotožnil aj prokurátor. Súd mu vyhovel. Muž obvinenia odmieta.

Stanovisko klubu Trafo pre Refresher:

„Orgánom činným v trestnom konaní prevádzkovateľ klubu poskytol úplnú súčinnosť pri vyšetrovaní, vrátane kamerových záznamov.  Z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania však nie je možné poskytovať bližšie informácie.

Bezpečnosť zákazníkov je pre prevádzkovateľa podniku na prvom mieste. Situáciu v  prevádzke nepretržite monitoruje profesionálna bezpečnostná služba, ktorá dbá na poriadok a bezpečnosť, aby predišla akýmkoľvek incidentom.

Ak je ktokoľvek pri návšteve podniku vystavený obťažovaniu alebo vidí podozrivé správanie, prosíme, nech dá o tom okamžite vedieť prítomnej SBS alebo ktorémukoľvek pracovníkovi prevádzky.“

Prečítaj si aj tieto články:

30. júla 2024 o 15:36 Čas čítania 0:33 Polícia vytlačila z nitrianskeho súdu desiatky podporovateľov známeho konšpirátora. V budove vykrikovali a spievali hymnu Polícia vytlačila z nitrianskeho súdu desiatky podporovateľov známeho konšpirátora. V budove vykrikovali a spievali hymnu
30. júla 2024 o 13:50 Čas čítania 0:45 VIDEO: Kamera zaznamenala hrozivú nehodu na východe Slovenska. Výsledkom je päť zranených VIDEO: Kamera zaznamenala hrozivú nehodu na východe Slovenska. Výsledkom je päť zranených
29. júla 2024 o 15:40 Čas čítania 0:37 Deti využili nepozornosť dospelých, za volant si sadol 11-ročný chlapec. Dôsledkom sa nepotešili rodičia ani susedia Deti využili nepozornosť dospelých, za volant si sadol 11-ročný chlapec. Dôsledkom sa nepotešili rodičia ani susedia
Bratislava párty kluby
Zdroj: Trafo
Domov
Zdieľať
Diskusia